July 14, 2009

Å leke apekatt er gøy!

I Divonne, rett utenfor Geneve, er det en såkalt Adventure Park. For noen uker siden hadde vi en runde minigolf der, og fikk veldig lyst til å prøve treklatringen. Søndag var det duket for en returreise med treklatring som mål.

Først hadde vi en tur til stranda i Divonne. Det var godt og varmt i innsjøen her (denne innsjøen er betraktelig mye mindre enn innsjøen i Geneve (Lac Leman)), og derfor myyye varmere! Godt med en sløv halvtime i varmen etter dukkerten, lurer på om du kan se om noen har ligget her:


Så var alt duket for lek, vi tok to løyper; 10 m og 15 m.

Apekatt 1 og 2...

...og 2 og 3.

Det var litt høyt enkelte steder, passer godt om har lyst til å bli litt mo i knærne.

Ikke lett å holde beina samlet.

Magnus i et rør:)
Denne var ikke så skummel med tanke på høyde, men var ekkelt å gå fra en rør-bit til neste. Føltes som å skli nedover, uten å ha noen håndtak å ta i.

En stk sliten Anita.

Er dette en plass å henge da Marthe? Legg merke til viltfremmede nr. 1 til høyre, han fikk noe å flire av når både jeg og Marthe ble hengende å slenge her ei stund. I tillegg hadde Marthe 3 forsøk, stakkars, denne var skikkelig tung!

Wihi! Disse er gøy! Slenge seg av gårde, uten at du ser hvor langt av gårde du skal! Disse var de kjekkeste av alle.

En slik tur anbefales på det sterkeste!

1 comment:

  1. Hei du! SÅ koselig at du hadde kommentert på bloggen min:) Kossen går det i Switzerland?:) Et treff i julen må me få t...Nå flytte jo Birgit åg hjem, så nå må me vær flinke å få t någe:) I slutten av mnd. nå ska eg t Amsterdam å besøka Ingrid i Amsterdam, blir stas!:) Håpe du kose deg i Sveits, og glede meg t bloggoppdatering!:) Kram

    ReplyDelete